Συμβουλές για συστήματα συναγερμού τράπεζας

Κάθε φορά, οι πυροσβεστικοί στρατοί καλούνται να σβήσουν πάνω από.000 πυρκαγιές που επηρεάζουν περισσότερους από 17.000 τραυματισμούς και περισσότερους από 800 θανάτους. Μεταξύ αυτών των πυρκαγιών, περίπου.000 αναφέρονται σε σπίτια που σκοτώνουν περίπου 500 ενώ τραυματίζουν πάνω από.000. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις πυρκαγιές θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει να περάσουν, εάν ηχούσαν οι κατάλληλες προειδοποιήσεις και οι άνθρωποι μπορούσαν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι τους. Στη συνέχεια, έρχεται η σημασία της εγκατάστασης συστημάτων συναγερμού τραπεζικών κατοικιών στο Συναγερμοί σπιτιών σας για να βοηθήσετε οποιονδήποτε θάνατο και καταστροφή περάσει στην ιδιοκτησία σας.

Τι είναι οι τραπεζικές προειδοποιήσεις;

Πρόκειται για προκατάληψη που διαθέτουν αισθητήρες τράπεζας που ελέγχουν την παρουσία οποιασδήποτε πυρκαγιάς και συναγερμό που ενεργοποιείται σε περίπτωση εντοπισμού παρόμοιας πυρκαγιάς. Αυτές οι προκαταλήψεις τοποθετούνται γενικά στην οροφή και ακούγονται προειδοποιήσεις αν εντοπιστούν πυρκαγιές, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να αφήσετε το σπίτι σας με τα μέλη της οικογένειάς σας σε ένα ασφαλέστερο μέρος.

Τι είδη τραπεζικών προειδοποιήσεων είναι διαθέσιμα;

Αυτές οι μεροληψίες διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, τον Ιονισμό, τον Οπτικό (που αναφέρεται επίσης ως ηλεκτρονικός εκτύπωσης) και έναν μιγαδισμό αυτών των δύο τύπων.

Ιονισμός Αυτές οι προκαταλήψεις χρησιμοποιούνται επίσης καθώς οι προειδοποιήσεις για διαρρήκτες είναι οι φθηνότερες που πρέπει να δημιουργηθούν στο αίτημα. Γρήγορα μυρίζουν μικρά κομμάτια όχθης που παράγονται από φλεγόμενες πυρκαγιές και δίνουν προειδοποιήσεις πριν η φωτιά γίνει πολύ πυκνή. Είναι λίγο λιγότερο ευαίσθητα στις πυρκαγιές που σιγοκαίει που παράγουν μεγάλες ποσότητες τράπεζας πριν από την περίσταση του πραγματικού μελιού.

Οπτικό Ο τύπος οπτικής φωτιάς είναι πολύτιμος, ωστόσο είναι αρκετά ευαίσθητος για να περιγράψει μεγαλύτερα μπαλώματα τράπεζας που προέρχονται από αργή καύση πυρκαγιών όπως ταπετσαρίες γεμάτες με αφρό καύσης και καλωδίωση PVC. Παρόλα αυτά, είναι συγκριτικά λιγότερο ευαίσθητα σε πυρκαγιές ελεύθερης καύσης.

Συνδυασμένα Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά οστά

με την ικανότητα να περιγράφει τόσο αργές όσο και φλεγόμενες πυρκαγιές.

Και οι δύο τύποι φαίνονται ανάλογοι ενώ τροφοδοτούνται από μπαταρία ή ηλεκτρικό δίκτυο (ενίοτε συνδυασμός και των δύο). Συνδέονται συχνά και όταν ανιχνεύουν τράπεζα σε ένα σημείο, μπορούν να ρυθμίσουν όλα τα συστήματα προειδοποίησης ταυτόχρονα.

Πολλά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων συναγερμού διαρρήξεων, διαθέτουν εγκαταστάσεις όπως κουμπιά σίγασης και φώτα έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση ψευδούς προειδοποίησης, π.χ. κατά το μαγείρεμα.

Ποιο συναγερμό τράπεζας να επιλέξω;

Ωστόσο, είναι καλύτερο να εξετάσετε τον τύπο πυρκαγιάς που θα μπορούσε να συμβεί στο σπίτι σας, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε τον τύπο πυρκαγιάς στο σπίτι. Γενικά, οι πυρκαγιές και των δύο τύπων θα μπορούσαν να κάνουν, επομένως είναι πιο συνετό να πάρετε ένα από κάθε τύπο.

Καλό θα ήταν να λαμβάνετε προειδοποιητικές προκαταλήψεις, συμπεριλαμβανομένων των προειδοποιήσεων για διαρρήκτες που λειτουργούν τόσο με την τροφοδοσία δικτύου όσο και με τη δύναμη της τροφοδοσίας (όπως επαναφορτιζόμενος πυκνωτής ή μπαταρία). Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις οποιουδήποτε τύπου με τροφοδοσία μπαταρίας θα είναι αρκετές για να παρέχουν την ελάχιστη απαιτούμενη προστασία.

Πόσοι πρέπει να χωρέσω στο σπίτι μου;

Οι πυρκαγιές μπορούν να ξεκινήσουν από οπουδήποτε, επομένως για καλύτερη προστασία, καλό θα ήταν να τοποθετήσετε συναγερμό πυρκαγιάς σε κάθε δωμάτιο. Γνωρίστε την απειλή σε κάθε δωμάτιο και επιλέξτε τον τύπο που χρειάζεστε.

ακόμα, ένας μόνος συναγερμός τράπεζας, πιθανότατα οπτικού τύπου, Εάν το σπίτι σας βρίσκεται σε έναν πάτο. Για σπίτια με περισσότερους από έναν πυθμένα, υπάρχει ανάγκη να επισκευαστεί τουλάχιστον ένα σύστημα προειδοποίησης διαρρήκτη σε κάθε θέση και ένας συνδυασμός οπτικών τύπων και τύπων ιονισμού, μάλλον συνδεδεμένοι, θα είναι η σωστή επιλογή.

Αυτές οι προκαταλήψεις δεν πρέπει να τοποθετούνται στην κουζίνα ή στην τουαλέτα καθώς η κουζίνα πνίγει ή λήγει

θα μπορούσε να προκαλέσει μια ψευδή προειδοποίηση. Το γκαράζ θα πρέπει επίσης να είναι απαλλαγμένο από προειδοποιήσεις, καθώς τα καυσαέρια πνίγουν πιθανότατα τον προειδοποιητικό ήχο. Οι μυρωδιές από το κάψιμο του τσιγάρου συνήθως δεν προκαλούν καμία προειδοποίηση.